לעבוד במערכת חדשות זאת עבודה קשה, אני מודה בפה מלא. המון שעות מול המחשב, אין סוף טלפונים ומאבקים עם אנשים, ואחרי כל זה, אף אחד לא יודע שהבחורה שלידך באוטובוס היא זאת שהכינה את הכתבה שאתה בדיוק קורא באפליקציה של באר שבע נט.

אבל למרות הכל- אני אוהבת את העבודה שלי. אני אוהבת אותה בייחוד בגלל רגעים כמו לפני יומיים, כשנקראתי להרים את הראש מספרי הלימוד כדי לכתוב את דעתי על האוכל ושירות המשלוחים של המסעדה החדשה "שגב קונספט" שנפתחה בעיר, מבית היוצר של השף שגב משה.

את המשלוח הזמנתי לשעה 18:00 בערב, והופתעתי לגלות שהיא גם באמת הגיעה אליי לדירה בשעה הזאת בדיוק מפליא. עוד לפני שהתחלתי במסע הטעימות שלי, ניכרת הייתה המחשבה של המסעדה בכל הנוגע לאריזות של המשלוח, ששילבו עיצוב מעניין עם נוחות. וכשאני אומר נוחות אני מתכוונת לעובדה שאת כל אחת מהמנות והרטבים שלה החזיק מעמד קרטוני, שהפך את החוויה ליותר אסתטית ונעימה.


אז ניגשתי למלאכה, שלא הייתה קשה במיוחד. אחרי שטעמתי קצת מהרביולי, מהכיסונים היפניים, מהסלט עם רוטב הקארי ומעוד שלל מטעמים, אני מניחה שהבנתי מהו הקונספט של "שגב קונספט". המסעדה של השף שגב משה מביאה ניחוח חדש בתחום הקולינריה בעיר, אבל היא ממש לא נטע זר. "שגב קונספט" מביאה ניחוח של איכות ולאקשרי, ומסתמנת כעוד אבן דרך בהתרחבות תחום מסעדות השף בעיר. עם זאת, אפשר למצוא במסעדה מגוון סגנונות של מטבחים, החל ממטבח אסיאתי ועד למטבח איטלקי, דרך פרנה עם שווארמה ובקבוק תה קר שמכינים במקום, המאפשר לכל אחד למצוא את הפינה החמה והמנחמת שלו. שירות המשלוחים קל, נוח ומדויק, מה שמפצה על עצם מיקומה של המסעדה בפאתי העיר.

אז אם לסכם בקיצור- מדובר באוכל פשוט (וטעים), שמיוצר מחומרי גלם איכותיים. עכשיו רק נשאר לכם ללכת לטעום.